2013. március 9., szombat

Porque el amor manda sajtótájékoztató

Pont egy hete indult el nálunk a Porque el amor manda-vagyis az Amit a szív diktál c.telenovella,ami egyébként most hétfőtől indul el az USA-ban is,a Por ella soy Eva helyett..Ezt nyilatkozta még régebben Fernando Colunga a Porque el amor manda-ról:-" Nagyon izgatott és boldog vagyok a premier miatt. Ez olyan történet ami szórakoztató és nagy szociális érzékkel bír,tükrözi a bevándorlók helyzetét.Aktuális témákat érint és olyan értékeket amik eléggé fontosak a mi latin közösségünknek".
Juan Osorio rendezte és nagy siker volt Mexikóban,nem tudom,hogy nálunk hogyan teljesít majd.Én belenéztem és nem olyan rossz..vicces,érdekes sorozat,és olyan témát érint,mint a munka világa,ami sokakat érdekelhet..Szerencsére nincs egyidőben a Soy tu Duena-val,mert 15:45-kor kezdődik és 16:30-ig tart,a Soy tu Duena kezdése előtt 10 perccel..Szóval mindkettőt lehet majd nézni..nektek melyik szerepbe tettszik jobban Fernando Colunga?
Hoztam képeket a bemutatóról,ami még annak idején készült,a premieren egy tv műsorban>





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...