2013. július 27., szombat

Blanca Soto és Fernando Colunga egy pár?

A TvyNovelas szerint Blanca Soto és Fernando Colunga összejöttek a való életben is. Állítólag nagyon szerelmesek egymásba, és már együtt is élnek Fernando Miami házában. Közeli hírforrások szerint már február végén összeköltöztek, az Amit a szív diktál(Porque el amor manda) forgatása alatt. Akkor döntötték el, hogy ez már több köztük, mint barátság és egy párt fognak alkotni a való életben is.
A pár sokáig titkolta kapcsolatukat, de most már a nyilvánosság is tudja.
Egyébként Blanca Soto legutóbb egy észak-amerikai rendezővel házasodott össze,  Jack Harnettal, akitől 2011 novemberében vált el. 1 évvel később pedig Christopher Esqueda fotográfusba szeretett bele, de a kapcsolatuk az év elején véget ért.



Ami Fernando Colungát illeti, ő mindig is nagyon titkolta a magánéletét. Sok kolleganőjével összehozták már, köztük Thalíaval, Yurival és Aracely Arambulával is, de, hogy valóban volt e közöttük valami, azt csak maga Fernando tudhatja..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...