2013. június 28., péntek

A legjobb telenovellák


A legjobb telenovellák

Már sok telenovellát láthattunk, volt köztük felejthető és emlékezetes is, de vajon melyek voltak  a legjobbak?

Rosalinda (Rosalinda)
Azt hihetnénk, hogy a Rosalinda egy tipikus rózsanovella a története alapján, pedig igencsak bővelkedik izgalmakban és váratlan fordulatokban. A forgatókönyvíró remekmunkát végzett.



Rubí (Rubí)
Aki látta a Rubít, annak nem nagyon kell magyarázni, hogy miért van helye ezen a listán. Nemcsak a szereplők, de a történet is kiemelkedő és nagyon izgalmas.

Paula és Paulina (La usurpadora)
A Televisa legsikeresebb telenovellája a Paula és Paulina, ez tette népszerűvé Gabriela Spanicot és Fernando Colungát is. A cselekményszálak jól kidolgozottak, Gaby pedig remekel  szerepében.

Kettős Játszma (Sortilegio)
A Kettős Játszma az utóbbi idők egyik legjobb telenovellája, még William Levy szerint is, aki a legjobb szerepeként emlegeti Alejandro Lombardot. Ez pedig nem véletlen: nemcsak a jó szereposztás, de a jól megírt forgatókönyv is hozzájárult a sorozat sikeréhez. Tulajdonképpen ez nem egy átlagos telenovella , még azok is megszerethetik, akik egyébként nem rajonganak a mexikói novellákért, ugyanis olyan,mintha egy krimit néznénk, kiszámíthatatlan fordulatokkal. Sok benne a feszült jelenet.



Árva angyal (Cuidado con el ángel)
Annak ellenére, hogy vannak benne töltelékrészek, még mindig az egyik legjobb telenovella , köszönhetően a főszereplők közti jó kémiának (Maite-William) és az izgalmas jeleneteknek.


Floricienta (Floricienta)
Egy kissé kilóg a sorból, hiszen nem mexikói hanem argentin produkció, mégsem tudtam kihagyni ebből a listából hiszen nagyon népszerű volt nálunk is, és persze az egész világon. A sorozat zenéjét nem lehet elfelejteni (Porqué?Mi vestido azul, Y así sera…stb) és persze a vidám Flort sem és a szőke herceget, Federicot (Juan Manuel Gil Navarro) sem. Az biztos, hogy akik akkor nézték ezt a sorozatot azóta már felnőttek, de egy szép emléknek biztosan megmarad, hiszen annyi szeretetet adott, mint más telenovella sosem.

Riválisok (Soy tu duena)
Nálunk nemrég ért véget Lucero és Fernando Colunga szerelmi története, ami egy igazi hamisítatlan mexikói történet, hiszen egy nagy, kaktuszos birtokon játszódik, ahol lóval közlekednek. Nagyon jó volt a hangulata, az atmoszférája, nem is beszélve az izgalmas részekről.



Teresa (Teresa)
Angelique Boyer remekelt a Teresa főszerepében és bebizonyította, hogy nemcsak szép, de jó színésznő is, hiszen hitelesen alakította a pénzéhes lány szerepét, illett hozzá ez a szerep. Nehezen lehetne elfelejteni Teresaként.



Mindörökké szerelem (Manana es para siempre)
Ez is a minőségi telenovellák közé tartozik, hiszen nagyon fordulatos, egy percig sem lehet rajta unatkozni, és a cselekményszálak is úgy keverednek, hogy folyton fenntartsák a nézők érdeklődését. Lucero pedig nagyot alakít a Hiéna szerepében.



írta: Princesa ©

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...