2013. június 29., szombat

Milyen telenovellákra van esély nálunk is?


Milyen telenovellákra van esély nálunk is?

Mostanában, az elmúlt években sok új telenovellát mutattak be Mexikóban, így felvetődik a kérdés, hogy ezek közül a premier novellák közül mennyi az esély arra, hogy nálunk is bemutatják őket, hiszen most Magyarországon a reneszánszukat élik a telenovellák, újra divatba jöttek, a TV csatornáknak pedig megéri megvenni az adott műsort, hiszen sok nézőt vonz a képernyőkhöz, nem beszélve arról,hogy olcsóbb is megvásárolni egy mexikói telenovellát, mint legyártatni egy saját produkciót..Akkor lássuk, hogy a mostani  illetve a pár évvel ezelőtti Televisa-s műsorok közül mennyi esély van arra, hogy nálunk is levetítik hamarosan az alábbiakat..


La Tempestad
Mivel William Levy az egyik főszereplő Ximena Navarrete mellett, így nagy a valószínűsége, hogy nálunk s látható lesz, miután Mexikóban végetért a sorozat. Bár vannak botrányok a telenovella körül (Ximenat nem tartják alkalmasnak a szerepre, csökken a nézettség) mégis ez a produkció jó exportterméke a Televisának. Mivel William Levy eddigi összes telenovelláját láthattuk már itthon is (Acorralada,Cuidado con el ángel,Sortilegio,Triunfo del Amor,) hiszen nálunk is nagy népszerűségnek örvend, főleg a nők körében az Árva angyal óta, így szerintem nem kell olyan sokáig várni, hogy esetleg megvegye valamelyik kereskedelmi csatorna.
esély:  70%



Mentir para vivir
A Mentir para vivir igencsak friss telenovella, ugyanis alig 2 hete mutatták be Mexikóban, úgyhogy erre a premierre még várni kellene egy kicsit. (Bár az is igaz, hogy a Triunfo del amor elég hamar elérkezett hozzánk is a premiert követően). Itt a húzónév egyértelműen David Zepeda, de a történet sem elhanyagolható. Sokan dicsérik Mexikóban, még Lucero is a rajongója. Lehet,hogy lecsap rá az RTL vagy a TV2.
esély: 60%


Libre para amarte
Ez a Televisa legújabb produkciója, úgyhogy még a nézettségről nincsenek nagyon adatok. Nem tudom,hogy a magyar nézőknek mennyire számít húzónévnek Gabriel Soto, mint főszereplő (Sortilegio/Kettős Játszma) de mindenesetre nem biztos, hogy megvásárolja valamelyik kereskedelmi  TV, inkább egy kisebb, kábel csatornára tudnám elképzelni.
esély:40%


Corazon Indomable
A Corazon Indomable minden várakozást felülmúlt Mexikóban, már ami a nézettséget illeti, ugyanis jelenleg ez Mexikó legnézettebb, legsikeresebb telenovellája. Egyébként a történet ugyanaz, mint a Marimarban, hiszen  ez a Marimar remake-je, és mivel a Marimart nálunk is szerették és nagy siker volt annak idején, ezért nagy az esély rá,hogy a közeljövőben leadják itthon is főleg, hogy odaát ilyen sikeres és a főszereplők sem ismeretlenek számunkra: Ana Brenda Contreras (Teresa, Sortilegio) és Daniel Areas (Teresa). Ana Brendat eddig főként mellék szereplőként láthattuk, kivéve a La que no podía amarban, de itt végre  főszereplőként brillírozhat  és bebizonyíthatja, hogy ő is alkalmas egy telenovella főszerepére. Személy szerint én nagyon kíváncsi vagyok erre a sorozatra, és nagy esély látok rá, hogy a TV2 vagy az RTL hamarosan megveszi.
esély: 70 %


Por ella soy Eva
Lucero sorozata idén megkapta a legjobb telenovellának járó díjat. Ez a produkció nem egy komoly történeten alapul, inkább a könnyedebb műfajt képviseli, sokan a Porque el amor manda(Amit a szív diktál)-hoz hasonlították, ami nálunk nem lett valami sikeres, a két jó főszereplő ellenére: Fernando Colunga és Blanca Soto. A magyaroknak nem biztos,hogy bejön a mexikói humor. Viszont odaát ez volt a legnézettebb telenovellák egyike.Inkább egy kisebb csatornán tudnám elképzelni.
esély: 50 %


Cachito de Cielo:
Maite Perroni legrosszabb telenovellájaként emlegetik Mexikóban, ugyanis jó nagyot bukott odaát. Hiába Maite a főszereplő, akit nálunk is nagyon sokan kedvelnek az Árva angyal sikere óta, nem valószínű,hogy megveszi bármelyik magyar TV csatorna. Nem hiszem, hogy kockáztatnának. Csak Maite hűséges rajongóira pedig nem alapozhatnak..
esély:20-30%


Mi Pecado:
Ez Maite másik, nálunk még nem látott sorozata, ami sikeres volt Mexikóban annak idején, és mivel jó a történet és a szereplők is, szerintem nagy rá az esély, hogy leadják nálunk is. Nem is tudom, hogy eddig miért nem jutott még az eszébe valamelyik TV-nek leadni..
esély:70 %


írta:Princesa ©

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...