2013. június 29., szombat

David Zepeda koncertet adott

Sziasztok! Először is szeretném megköszönni a tegnapi 540 látogatót, hiszen ez rekord!

Akkor jöjjenek a friss hírek: David Zepeda tegnap mutatta be a Volverte a enamorar c. lemezét a Televisa San Ángelnél, ezzel pedig egy álma vált valóra. Jelenleg a Mentir para vivir főszereplője, és most nagyon boldog, hogy szólóénekesként is debütálhatott. A telenovella producere, Rosy Ocampo is elkísérte Davidot és így mesélt erről a projektjéről:



"Néhány hónappal ezelőtt David elmondta, hogy van egy nagy álma,hogy a színészet mellett énekessé is váljon. Én voltam a tanúja az erőfeszítésének, a próbáinak és a szeretetének ezzel a projekttel kapcsolatban. Amellett, hogy ezt a telenovellát  forgatjuk, támogattuk, mert ez egy személyes álom volt számára."

A lemez júl.1-től lesz elérhető az interneten digitális formában, a mexikói boltokban pedig hamarosan már kapható lesz. Gondolom, az amazonon vagy az ebayen Magyarországról is meglehet majd rendelni.

David egyébként modellként kezdte a karrierjét, utána szerepelt színházi darabokban és ezidáig 12 telenovellában.


Ebben a rövid  videóban a rajongóit üdvözli>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...