2013. július 12., péntek

A legvonzóbb telenovellasztárok


A  legvonzóbb telenovellasztárok:

Valljuk be őszintén: sokszor csak azért nézünk telenovellákat, mert olyan jóképű férfiak a főszereplők, hogy odavonzanak a képernyőhöz. Ez pedighozzájárul a sorozat sikeréhez. Tökéletes kinézetű színészekkel pedig bármit el lehet adni..Nos, akkor nézzük, kik a leghelyesebbek. A lista szubjektív véleményen alapul..

Aaron Díaz:


Aaront a Teresából ismerhettük meg, Mexikóban már régebb óta ismert színészként tartják számon. Sajnos már foglalt, Lola Ponchevel van egy közös gyerekük,akit  Erin-nek hívnak ,de sebaj,mert a hangja legalább kárpótol minket, ugyanis van egy klippje, és elég jól is énekel benne: íme a video. Mostanában pedig készül a Santa Diabla főszerepére.

 Aaron Díaz: Teresa



Fernando Colunga:


Hamár Mexikónál tartunk,akkor nem lehet elmenni szó nékül Fernando Colunga mellett,akit még az is ismer,aki nem néz telenovellákat. Hiába 47 éves, nem sokat öregedett azóta,mióta megláttuk,legalább is annyira biztos nem,hogy már ne tetszene a nőknek. A magánélete szupertitkos, igaz a múltkor együtt látták egy nővel,de homályos az ügy..Hogy mikor akar megházasodni,az még kérdéses..Olyan pletykák is felröppentek,hogy esetleg meleg,de ez nem bizonyított..

William Levy


Amióta megláttuk a nálunk is nagysikerű Árva angyalban,azóta sem tudtuk elfelejteni. Csak rá kell nézni, és minden nőnek földbe gyökerezik a lába..A szerencsés kiválasztottal, Elizabeth Gutierezzel nevelik közösen 2 gyereküket.

Sebastian Rullí


Sebastian  a magyar nézőknek aRubíból és a Teresából lehet ismerős hiszen mindkét telenovellában főszerepet játszott. Ő már elvált, de azóta összejött Aracely Arambulával és annak idején szóba is hozták Angelique Boyerrel,de hogy volt-e köztük valami,azt nem lehet tudni..Mindenesetre nehezen lehetne elfelejteni Hector szerepét akit a Rubíban alakított..


David Zepeda


Már sok telenovellában láthattunk mi is, magyarok, gondoljunk csak a Sarokba Szorítva (Acorralada), Riválisok (Soy tu Duena) vagy a most futó Kettős Játszmára (Sortilegio). Sokoldalú színész, aki  sokféle karaktert képes hitelesen és meggyőzően eljátszani, én az egyik legjobb Televisás színésznek tartom. De visszatérve a sármjára, Davidet Mexikóban az egyik legjobb férfinak tartják, sok nő odavan érte, ami nem is csoda, mert igen jóképű. Most éppen a Mentir para vivir főszereplője és nemrég jelent első, önálló szólóalbuma, a Volverte a enamorar.


Gabriel Soto


Gabriel Soto-t most a Kettős Játszmában(Sortilegio) láthatjuk, William Levy legjobb barátjaként. Bár inkább mellékszereplő, mégis egyből feltűnik, hogy milyen helyes is valójában, ha jobban megnézzük..Jelenleg a  Libre para amarte-ban játszik főszerepet.

Juan Manuel Gil Navarro


Tudom, hogy kakukktojásnak számít, hiszen mexikói színészek szerepelnek a listán, de ha már a telenovelláknál tartunk, nem tudok szó nélkül elmenni az argentin Juan mellett. Ugyanis annak idején a nagy sikerű Csacska angyal 1.évadának (Floricienta) szőke hercegét alakította. Megmondom őszintén, már első látásra megtetszett, de szerintem ezzel nemcsak én vagyok így. Legutóbb az Amor, amor telenovellában volt látható, azóta sajnos nem tudom mi van vele…

írta: Princesa ©

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...