2014. július 9., szerda

Mi folyik Angelique Boyer és Sebastian Rullí között?

Az a hír járja a mexikói sajtóban, hogy együtt látták a Lo que la vida me robó két sztárját, Angelique Boyert és Sebastian Rullít, a mexikói tengerparton, amint romantikus pillanatokat töltenek el egymással.
Angelique az Hoy c. műsornak elmondta, hogy csak barátok, de persze az is lehet, hogy tagadja a dolgot, hiszen a José Alberto Castroval való kapcsolatát is tagadta először, akkor is azt mondta, hogy csak barátok..Ráadásul mostanában elég sok időt töltöttek együtt a Lo que la vida me robó forgatása miatt..Állítólag egy mexikó újság szerint José Alberto nem nézi jó szemmel, hogy egy jelenetben látja őket, annak ellenére, hogy már rég  szakítottak..Angelique még mindig egyedül van, szóval lehet rá esély, hogy esetleg több is van köztük barátságnál..Ki tudja? Majd az idő eldönti..
Mindenesetre a sorozat forgatásának befejezése után ismét vár rájuk a közös munka, ugyanis a ' Los derechos de mujer' c. színdarabban fognak megint együtt szerepelni..

Íme a két színész legfrissebb fotója Twitterről>

Ritka kép, mikor Angelique-t smink nélkül láthatjuk..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...