2014. október 3., péntek

Frissek hamarosan!

Sziasztok!

Közel 2 hét után újra itt vagyok, sajnos nem tudtam előbb jönni, mert elég sok dolgom van szerencsére, így a blogra már nem jutott idő. Viszont most visszatértem, mert már hiányzott az oldal!
Ez a 2 hét  pont elég volt arra, hogy végiggondoljam a blog sorsát és megkell mondjam, nagyon örülök, a szavazás végeredményének!

Nagyon boldoggá tesz, hogy  azok közül akik szavaztak, 95% mondta azt, hogy továbbra is működjön a blog, illetve elenyésző 5 % döntött a bezárás/nem érdekel mellett..Arra, hogy szüneteljen, senki sem szavazott!:)
Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan szavaztok, ráadásul arra, hogy folytassam ezt az egészet! Nagyon örülök, ennek a visszajelzésnek, ami egyáltalán nem lett elkapkodva, mert ez azt jelenti, hogy nem hiába csinálom  nagy örömmel és ezekszerint van is rá igény szerencsére! Köszönöm nektek!!

Tehát, így a visszajelzések alapján, nagyon nagy örömömre, továbbra sem zár be a blog, hanem üzemel, csak nem lesz olyan gyakori friss, mint nyáron, hanem ezentúl heti 1x vagy 2x, hétvégente (pénteken, vasárnap)  lesznek friss hírek, képek, cikkek!

Hamarosan tehát újra várlak titeket friss hírekkel, képekkel és sok-sok érdekességgel a telenovellák világából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...