2016. január 17., vasárnap

3 éves a telenovelas-blog!!

Sziasztok kedves blog olvasók!

Amint azt észrevehettétek, már régóta nem volt frissítés az oldalon, most viszont nem bírtam megállni, hogy megosszam veletek azt a nagyszerű hírt, hogy a blog 3 éves lett!
2013. jan.4-én nyitottam meg a telenovelas-blogot azzal a céllal, hogy tájékoztassalak titeket, telenovella rajongókat a sorozatokkal és a színészekkel kapcsolatos legújabb eseményekről és hírekről.
Ezalatt az idő alatt sok minden történt a blog életében, de a legmeglepőbb dolog az volt számomra, mikor egyik pillanatról a másikra hirtelen megemelkedett az oldal látogatottsága és nem egyszer döntött rekordot! Köszönöm nektek kedves látogatók és telenovella rajongók!Amikor megnyitottam, nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen sikeres lesz!
A blog még egyenlőre szünetel, bár nem tudok konkrét időpontot mondani, de majd amikor időm engedi igyekszem visszatérni és fejleszteni!
Mindenesetre hihetetlen, hogy ilyen hamar eltelt ez a 3 év! Ez számomra sok időnek tűnik egy blog életében, habár voltak időszakos szünetelések, ám az oldal még mindig töretlenül üzemel.
Köszönöm figyelmeteket és számítok rátok a továbbiakban is!

Boldog szülinapot telenovelas-blog!

Üdv;
Princesa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...