2013. május 1., szerda

Jacquelin Bracamontes még mindig szomorú a fia elvesztése miatt

Jacquelin nemrég nyilatkozott az Hoy című műsorban arról,hogy még mindig nem tette túl magát a kis Martin elvesztésén:" Azt hiszem idővel belenyugszom,még mindig nem tettem túl magam ezen, de túl akarok lenni rajta  a férjem szeretetének segítségével és azzal,hogy láthatom a lányom,aki kettőnk legnagyobb támasza."
A férje,Martin Fuentes ezt mondta: "Isten tudja mit miért tesz. Küldött nekünk egy szép kislányt, boldog vagyok. Ha valami fáj beszélni kell róla. Ha valakinek sírnia kell,akkor sírjon."
További Jacquelin elmondta még,hogy:
"Voltam egy terápián,és azt mondták minden rendben,a szíve, a tüdeje is.Boldogok voltunk,mert az orvos csak jó híreket mondott nekünk.A kedvenc pillanatunk,mikor fürdetünk,igazából ez hihetetlen.Szoptatni még nem tudtam,mert azt akarjuk,hogy egy kis súlyt szedjen fel,de látni őt aludni,egyszerűen csodáljuk őt Martinnal. A férjem minden éjjel felkel,hogy megnézze hogy van.Valamint Martin Fuentes még azt is elmondta,hogy szeretne több gyereket is" Ha Isten úgy akarja,akkor fiú lesz vagy lány,de mindenképp szeretnénk még gyereket"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...