2013. augusztus 1., csütörtök

Santa Diabla karakterek

A Telemundo új produkciója, a Santa Diabla aug.6-án fog elstartolni.

Íme a telenovella fontosabb szereplői, karakterei röviden ismertetve, a 4 főszereplő: ( a többieket időhiány miatt sajnos nem tudom most itt bemutatni)



>Santa Martinez (Gaby Espino):
Szép és vonzó nő, aki Willy Delgadoval házasodott össze. Úgy dönt, hogy bosszút áll a múltbeli sérelmekért, és azt akarja elérni, hogy mindenki fizessen meg, azért amit tett.

>Santiago Cano (Aaron Díaz):

Vonzó és karizmatikus férfi, akinek hatalamas szíve van és a zene az élete. Kalandvágyó, és a családja képtelen elfogadni a zene iránti szeretetét. Mikor visszatér szülei házába, megtudja, hogy a nagyobbik testvére megnősül. Ott ismeri meg élete szerelmét és eldönti, hogy mindenáron megszerzi magának. Emellett Santiagonak van egy nagy titka, amit mindenki elől rejteget, és ez akadályozza abban, hogy boldog lehessen..



 >Humberto Cano (Carlos Ponche):
Vonzó és rideg férfi. Sikeres ügyvéd. Szűkszavú és komoly ember. Nem tárja fel egykönnyen az érzelmeit, vágyait. Egy szörnyű titkot őriz. Mivel jó üzletember, ezért keresi az ideális nőt, aki jó felesége lehetne.

>Inés Robledo (Ximena Duque):
Egoista, szeszélyes, számító és hazug nő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...