2014. december 7., vasárnap

A Macska (La Gata) az egyik legnézettebb műsor!!!!

Sziasztok!

Bár azt írtam, hogy karácsony előtt nem térek vissza a blogra, ám most kivételt kellett tennem, mert olyan felemelő hírrel szolgálhatok nektek, amire már régen volt példa az itthon vetített telenovellák történetében!
Ugyanis nem akartam hinni a szememnek, amikor is a kezembe vettem az Epizód magazin legújabb számát, melyben azt állt, hogy A Macska (La Gata) remek nézettséget hoz, többen nézik, mint a jóval később idősávban futó sorozatokat!
A közel 800 000-es nézőt vonzó telenovella mostanság a legnépszerűbb TV műsorok közé tartozik nálunk, ennek pedig nagyon-nagyon örülök! Még most is alig hiszem el, hogy láthatjuk, az pedig márcsak hab a tortán, hogy ilyen nagy a nézettsége! Ám ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a Macska egy izgalmas telenovella,méghozzá nagyszerű és szerethető színészekkel, köztük a gyönyörűszép főszereplő Maiteval, aki remekül illik Daniel Arenashoz. (Valóban átjön a képernyőn is, hogy mennyire működik köztük a kémia)
Nem gondoltam volna, hogy teljesül ez a kívánságom is!:)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...