2014. december 31., szerda

Újabb telenovellák jan.5-től! William Levy és Gaby Spanic újra a képernyőn!!

Sziasztok!

Bár azt írtam, hogy rendszeres frissítések január végétől lesznek (a vizsgaidőszak miatt), viszont nem tudtam megállni, hogy ne közöljem veletek a hírt, miszerint 2015.jan.5-től új telenovellákkal várnak a kereskedelmi TV csatornák! Valószínűleg a Maricruz és a Macska szép nézettségi eredményének köszönhetően, ismét beindul a telenovelladömping a műfaj rajongóinak legnagyobb örömére!

A délutánt, 14:50-től az RTL-en indíthatjuk a Viharral (La Tempestad)!melynek főszereplői: William Levy és Ximena Navarrete -és tudom, hogy már bemutatták egy kisebb kábelcsatornán, de most végre mindenki láthatja, olyan régen várok már erre, hogy egy olyan csatornán mutassák be, ami nemcsak egy szűk rétegnek szól! Végre!!Úgy örülök!! Alig várom már!!

La Tempestad entrada: (A gyönyörű főcímdalt Christina Aguilera énekli!)



Ezzel egyidőben kezdődik a TV2-n a Valentina titka című telenovella, aminek Gaby Spanic a főszereplője. Ez 2002-es telenovella.

Utána pedig kapcsolhatunk is át a TV2-re, ugyanis szintén egy ígéretesnek tűnő telenovella premiert láthatunk, méghozzá az Emlékezz Reina-t (Reina de corazones) ! Ez egy teljesen friss, 2014-ben készült novella és jókat halottam róla, nem is beszélve arról, hogy ezt is megszerettem volna máér nézni magyarul, ám nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar leadják nálunk akárcsak a Macskát! (Úgy látszik a TV2 és az RTL sorra teljesíti a telenovellás kívánságaimat!:))



Végül  a megszokott rendben folytatódik 17:00-től a Macska!

Tehát ne feledjétek, jan.5-től:

-A Vihar (La Tempestad), RTL, 14:50



-Valentina titkai , TV2, 14:45



-Emlékezz Reina (Reina de corazones), TV2, 15:45!




Hamarosan pedig még több információt hozok az új telenovellákkal kapcsolatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...