2015. augusztus 1., szombat

Közvéleménykutatás eredmények: Telenovella nézési szokások!

Íme, meghoztam nektek a telenovella nézési szokásaitokkal kapcsolatos kis kutatásom eredményét!
Először is, köszönöm azoknak akik kitöltötték a kérdőívet!

A helyzet az, hogy sajnos csak az első 25 kitöltő válaszát mutatja meg a rendszer, mert mint utólag kiderült, korlátozva van a szolgáltatás és fizetnem kellene, hogy láthassam a további válaszokat..
Remélem megértitek, hogy nem szeretnék most ezért fizetni, pedig nagyon kiváncsi lennék a maradék 14 ember válaszára is! Ugyanis összesen 39-en töltöttétek ki a kérdőívet, amit ezúton is szeretnék megköszönni!

Most pedig akkor lássuk is az eredményeket,amiket összegeztem nektek:(Csak a legnagyobb számú szavazatokat vettem figyelembe!)

1, Az első kérdésben arra voltam kíváncsi, hogy hány évesek vagytok, a válaszok alapján legtöbben 15-20 év közöttiek (40%), egy kicsivel kevesebben pedig 20-25 év között (28%) vagytok!

2, Legtöbben mindennap néztek telenovellákat (44%), egy kicsivel kevesebben pedig majdnem mindennap (36%)!

3, 36%-otok 3 óránál is többet néz telenovellákat, fej-fej mellett, vagyis 24-24%-otok 1-2 órát ül a TV előtt!

4; A miért nézel telenovellákat kérdésre  legtöbben a telenovella története miatt válaszra szavaztatok, utána jönnek csak  a benne játsszó színészek!

5, A mi fog meg először egy telenovellában? kérdésre szoros volt a verseny, de egy kicsivel győzött a történet (38,8%), és csak utána a színészek (36,7%)!

6, A következő, szerinted miért olyan népszerűek a telenovellák kérdésre legtöbben az izgalmas történet és karakterek opciót jelöltétek meg, utána csak egy kicsivel maradt le: mert eltereli a saját életünk problémáit válasz.

7, Szerintetek egyértelműen William Levy a legjobb telenovella férfi főhős, utána ugyanannyi szavazatot kapott külön-külön  Fernando Colunga, Daniel Arenas, David Zepeda, José Ron és Eugenio Siller!

8, A legjobb telenovella színésznőnek pedig nem meglepő módon  Maite Perronit szavaztátok meg! De hozzátenném, hogy  Angelique Boyer is jó helyezést ért el a többiekhez képest..Viszont meglepő módon Gabriela Spanic és Thalía alig kaptak szavazatot! Leticia Calderon pedig egyet sem..

9;  A telenovellák királynőjének is toronymagasan Maite-t jelöltétek meg! Ami azért is érdekes, mert eddig úgy tatrották, hogy ez a cím Thalía-t illeti meg, ám amióta visszavonult  a telenovellák világából és Maite lépett elő, azóta úgy látszik már megváltozott a helyzet!

10; A két legnagyobb gyártó közül 80%-ban a Televisa-ra szavaztatok, szerintetek ő gyártja a jobb novellákat a Telemundoval ellentétben.

11; Elég érdekes volt a 11. kérdés, miszerint írd le a szerintd valaha látott legjobb telenovellát. Ez ugyanis elég szubjektív válasz, hogy kinek mi tettszik. De összességében elmondhatom, hogy a válaszaitok alapján: az Árva angyalt (Cuidado con el ángel) írtátok legtöbben. Viszont elég változatos válaszok érkeztek: írtátok még néhányan nagy örömömre a Floricienta-t is, amit nem gondoltam volna! 

12, A Ki a jobb producer kérdés meglepő módon döntetlen maradt: 50-50% érkezett José Alberto Castro-ra és Salvador Mejía-ra!

13; Végül pedig az utolsó kérdés is döntetlen maradt, ugyanis fej-fej mellett: a Maricruzt (Corazon Indomable), Fiorella-t (Muchacha italiana viene a casarse) és az Én bűnömet (Mi pecado) szavaztátok meg, mint az utóbbi évben bemutatott legjobb telenovellát!

Mégegyszer szeretném megköszönni nektek a kitöltéseket, hogy hozzájárultatok a kis kutatásomhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...