2013. április 20., szombat

William Levy boldognak érzi magát

William Levy nemrég arról beszélt,hogy milyen boldognak érzi magát mostanában, hiszen imádja a munkáját és az apaságot.
" Nagyon élvezem az apaságot és hálás vagyok ezért a gyönyörű áldásért,hogy ilyen gyerekeim lehetnek és emellett olyan munkám van,amit szeretek,úgyhogy elmondhatom hogy én vagyok a legboldogabb ember"
Valamint hozzátette: "Teszem amit tennem kell,dolgozom. Nem érdekel mit írnak vagy mondanak rólam az emberek. A munka és az otthonomban,a gyerekeimmel eltöltött idő,amivel foglalkozom."
William elmesélte még,hogy folyamatosan fejlődni akar színészként,és megemlítette,hogy az első filmjének augusztusban lesz a premierje,és amint befejezi a La Tempestad forgatását, visszatér az Egyesült Államokba,hogy ott folytasson pár új projektet. Erről így nyilatkozott:" Amint befejezem a forgatást, visszatérek Los Angelesbe hogy egy új filmet forgassak".



Az interjú végén pedig William még viccelődött is egy kicsit azzal,hogy a fizikai állapota annak köszönhető,hogy a születési helyén, Kubában már hozzászokott ahhoz,hogy csak kenyéren élt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra Paula és Paulina!

Szinte hihetetlen, de úgy látszik ismét örülhetünk, telenovella rajongók, ugyanis hétköznap délutánonként újra láthatjuk a Paula és Paulinát...